Меню
Безкоштовна доставка кожного другого замовлення на місяць!
Наша адреса: вул. Митрополита Андрея Шептицького 22, Київ, 02002
вул. Митрополита Андрея Шептицького 22, Київ, 02002

Неприємний запах тіла: міняємо спосіб життя!

Аюрведические сигареты Нирдош

Неприємний запах тіла - проблема, яка просто не може довгий час залишатися без уваги! Частина людей поспішає показатися лікарю, частина - позбавлятися самостійно, вдаючись традиційної давньоіндійської медицини та купуючи аюрведичні препарати. Однак є ряд простих рекомендацій, дотримання яких дозволить боротися з «ароматною» проблемою і, з часом, перемогти її.

Регулярне миття. Візьміть за правило: ранкове купання - найважливіша процедура, коли Ви повинні змити з себе накопичений за ніч піт і неприємний запах. Вода і косметичне мило з приємним ароматом допомагають підтримувати чистоту і свіжість шкіри. Але не забувайте і про вечірній душ, перед сном

Одяг з бавовни. Одна з причин виникнення неприємного запаху - носіння синтетичного одягу, яка не дає тілу «дихати», лише посилюючи потовиділення. Повсякденний одяг повинна бути бавовняною і, що не менш важливо, чистою: це дозволить зберегти сухість і здоров'я шкіри, забувши про неприємний запах.

Куріння. Хочете забути про «ароматні» проблеми - позбавляйтеся від шкідливих звичок! Причому, не тільки куріння, але і жування тютюну сприяє утворенню вільних радикалів, а неприємний запах тіла - ще не найстрашніший наслідок їх появи. Для тих, хто зовсім не в змозі «взяти себе в руки», підійдуть аюрведичні сигарети Нірдош на основі натуральних трав.

Закрите взуття. Для людей з багатою пітливістю варто всіляко уникати носіння шкарпеток із закритим взуттям, або хоча б не робити цього тривалий час: недолік циркуляції повітря стане причиною сильного потовиділення і, як наслідок, появі неприємного запаху.

Тальк. Нанесення тальку на шкіру після водних процедур допоможе підтримувати її сухість і зменшити запах тіла.

Небажана рослинність. Уникайте росту волосся в місцях найбільшого потовиділення, особливо під пахвами - голіть іх.